ZENE ÉS SZÖVEG HÉTKÖZNAPONKÉNT 07-12 ÓRA KÖZÖTT AZ FM98.0 FREKVENCIÁN IS!
Hallgasd Online!
Műsor:
 
Bréking

Minden hétnek van lemeze

SOHN - Tremors (2014)

 

Ha szeretitek James Blake-et és Björk zenéjét, ki ne hagyjátok a szomszédban (Bécs) élő, alkotó SOHN első nagylemezét (megjelenés április). Amíg folytatódik az őszi, melankólikus idő és nincs végre itt a tavasz, tökéletes társ lehet a reggeli és délutáni dugóban. Még dudálni is elfelejtesz majd, helyette pedig azt érzed, hogy a világ legbiztonságosabb autóját vezeted. Ma este egy jó tea mellett a teljes albumot meghallgathatjátok a nestonon.

 

Elhunyt Paco De Lucia

67 éves korában elhunyt Paco De Lucia. Egy újabb virtuális fekete szalag a Neston playlistben. Amíg nem hallottam a Rio Ancho-t azt gondoltam, hogy semmi közöm a flamenco zenéhez, aztán úgy a fülembe mászott, hogy rajongója lettem. A szerencsések tavaly nyáron még hallhatták Veszprémben, utóljára. Ma este tíztől egy picit rá emlékezünk. Remélem akasztottak a nyakába egy gitárt ott fent.

Daft Punk kollaboráció is lesz az új Pharell lemezen

Ha egyszer egy üzlet beindul. A tavasszal megjelenő második Pharell nagylemezen (GIRL) a Daft Punk is közreműködött producerként egy dal erejéig. A "Gust Of Wind" a Get Lucky hangjait használja, a szokásos vokódert, vonósokat, de a tempó rnb lett. Hogy lesz-e akkora  hype körülötte, mint amit a Get Lucky kapott, biztos vagyok, de hogy ugyanakkora sláger lesz-e, nem hiszem, de nem is baj. Várjuk kiváncsian a többi dalt is a lemezről. A dalt meghallgathatjátok ITT!

Minden hétnek van lemeze

Gregory Porter - Liquid Spirit

 

A Grammy szobrok többségét másnak adtuk volna, de a legjobb vokális jazz album kategóriába nem tudunk és nem is akarunk belekötni. Az esti playlistben a kezdetek óta ott figyel pár Gregory Porter dal, az új albumról (Liquid Spirit) pedig a nappali zenefolyamba is sikerült válogatnunk. A jazz fesztivál szervezők nagy kedvence otthonosan mozog a swingben, gospelben, funk-ban, hangja annyira karakteres, mintha Sinatra és Tony Bennet hangszálaiból gyúrták volna össze. Este 8-tól egy óra jazz magas fokon a Nestonon. Kis ízelítő a lemezről:

Yoyo Európa Bajnokság élőben

A játék megváltozott. A világon egyre több igazolt játékos és érdeklődés követi az antik görög játékból extrem sporttá nőtt játékot. Világbajnokság 1992, Európabajnokság 2010 óta. Ezúttal a rendezvény háromnapos, illetve a sportág történetében először élő kommentár is lesz a közvetítésben. Nagyon várjuk, egészen elképesztő dolgokra képesek ezek a fiatalok! A közvetítés mindhárom napon délelőtt 11 órától este 7-ig tart, érdemes kattintani!


Live streaming video by Ustream